Letar ni efter ett utflyktsmål som avslutning på studiesäsongen,
eller som upptakt till hösten?
 
Jag samarbetar med ABF Örebro län där jag tidigare varit anställd och vill nu välkomna er till Ko-lugn, ett litet jordbruk i Björksjön i Hällefors som jag driver. Jag producerar och säljer jordnära varor, upplevelser och tjänster och allt detta i en mix skapar den upplevelse som jag vill bjuda på. Det finns kor och höns, katt och hund på gården.
 
Specialerbjudande för mindre ABF-sällskap, upp till 20 personer. Från 50 kr per person kan jag erbjuda enklare förtäring och så berättar jag om livet här i Björksjön i allmänhet, om mina djur och odlingar och annat som känns angeläget. Hör av er så kan vi diskutera olika alternativ för utflykten.
 
Min verksamhet är väderberoende, sittplatser i huvudsak ute men det finns också möjlighet att sitta inne i den före detta höladan där vinden viner genom glesa väggar. Så klä er för utevistelse om ni tänker er hit. Lämpligaste tidpunkt är oftast från mitten av maj till början av september.
 
När du vänder hem igen kan du köpa med dig något som producerats här,
några ägg, en burk marmelad eller sylt, en timjanplanta eller lite grönsaker efter säsong.
 
Välkomna hit för att njuta av lugnet och tystnaden under en stund eller några timmar.