Välkomna till en ny Ko-lugn sommar 2017

Onsdag den 28 juni är det öppningsdags. Somamren inleds med Bergslagens två familjeveckor, mitt bidrag till dessa veckor är att visa upp små nyfödda kycklingar, känn deras mjuka dun och gulla lite.
Fram till 10 augusti är det sedan öppet onsdagar och torsdagar klockan 11.00 – 16.00. Andra tider efter överenskommelse

 

Öppningsdags

Ko-lugn börjar så smått öppna upp för säsongen. Fram till den 27 juni är det enbart efter förbeställning men från den 28 juni och fram t o m den 10 augusti är det öppet onsdagar och torsdagar klockan 11.00 – 16.00.
Vill ni komma någon annan dag så går det bra efter att ni hört av er och bokat.
Välkomna!

Ny hemsida

Jag har flyttat min hemsida, och är inte riktigt bekant med skrivande och görande med den nya. Ha överseende, det blir bättre.

Uppdaterad hemsida

Min hemsidas version hade gått ur tiden, därför har jag haft problem med att hålla den aktuell. Jag har nu fått hjälp med att omarbeta så nu skall det funka igen, hoppas jag. Titta in i kalendariet, där ligger nu aktuella teman för mina ”Ko-lugna kvällar”.

Ko-lugna visor

Ikväll är sista Ko-lugna kvällen för i år. Sven Eriksson från Bredsjö kulturkooperativ kommer för att framföra visor. Regnet faller ner och om det inte ger sig så sitter vi inomhus, det blir en fin kväll, vilket som. Välkomna!

Clownen ”Bla-bla”

Dags för clownbesök på Ko-lugn. På de Ko-lugna kvällarna gäller entré, 100 kr.
Eftersom jag kan tänka mig att clownbesöket även kommer att locka barn så har jag denna kväll ett speciellt ”barnpris” om 50 kr, fika ingår för alla och glass till barnen.

Ko-lugna kvällar 2012

Från lördag den 30 juni och fram till söndag den 6 augusti är det öppet alla dagar på Ko-lugn, klockan 14.00 – 20.00. 

Varje tisdag med början klockan 18.00 kommer det att hända något ”särskilt” som jag hoppas kan vara lockande. Jag kallar det för ”Ko-lugna kvällar” och jag vill att det skall vara just det, lite tid för avkoppling samtidigt som man bjuds på lite kultur och/eller givande samtal kring något angeläget ämne.

Den 3 juli är det premiär för sommarens ko-lugna kvällar och då inleds de med middag. Klockan 18.00 dukar jag fram rökt
fisk från Ställbergs rökeri, grönsaker, såser och nybakat bröd. Till det blir det småprat som ni gäster själva får stå för, om andan faller på. För egen del kan jag bjuda på en berättelse om företaget ”Ko-lugn” och lite tankar kring att byta spår i livet. 100 kr per person inkl maten.

Övriga ”ko-lugna” kvällar är den 10, 17, 24 och 31 juli. Hela sommarens program presenteras i sin helhet bakom fliken ”kalendarium”. 

Entré på de ko-lugna kvällarna är 100 kr per person och inkluderar alltid någon form av förtäring, ingen föranmälan.


Varmt välkomna

 

Ko-lugna försommarkvällar

Förra sommaren inledde jag ett samarbete med Naturskyddsföreningen i Örebro län, en förening som arbetar för det som ligger nära den upplevelse som jag vill bjuda på.. Kajsa Grebäck som arbetar för föreningen hade fotoutställning här och en föreläsning med rubriken”Relationer i naturen”.

I år har vi planerat två intressanta och förhoppningsvis fina försommarkvällar tillsammans.

På tisdag den 22 maj kommer Gunde Persson, ornitolog från Grythyttan hit för att leda oss in bland fågelliv och fågelsång under rubriken ”Gökotta på kvällen”.

Den 19 juni är det dags igen och det blir det tema blommor. Under rubriken ”Midsommarafton plockar jag klöver…..” kommer Örjan Fredriksson att medverka och lära oss att se de blommor som vi kanske inte sett förut.

Båda arrangemangen börjar klockan 18.00, ingen föranmälan, det kostar 100 kr inklusive fika. Eventuellt överskott från kvällarna går till att stödja Naturskyddsföreningens arbete.

Välkomna!

 

Välkomna till en ny säsong, 2012

På söndag, den 23 maj är det dags för säsongens första dag. Jag hoppas att alla ni som hittat hit tidigare också hittar hit i år. Det mesta är sig likt, lite andra öppettider och lite nya erbjudanden i min servering och så hoppas jag på att de fairetrade-varor som jag beställt hinner komma, lite choklad, tvålar och annat smått ätbart liksom några små prylar. I denna vecka har det också kläckts 10 små söta kycklingar som ni har möjlighet att kolla in och känna på.

Varmt välkomna!