Öppningsdags, välkomna

Onsdag den 26 juni är det öppningsdags. Sommaren inleds med Bergslagens två familjeveckor, mitt bidrag till alla små och stora barn är att visa upp små nyfödda kycklingar, känna deras mjuka dun och gulla lite, äta pannkakor och fika. På Ko-lugn är det gott om utrymme för lek och spring.

Fram till 8 augusti är det öppet onsdagar och torsdagar klockan 11.00 – 16.00.

Blandrashöns

Blandrashöns

Från och med januari 2019 håller jag inte längre genbank för Hedemorahöns. Rasen är inte längre hotad och jag vet att jag, under de 10 år som jag haft genbanken, bidragit till att den ökat i bestånd över landet. Jag har fortfarande några hönor kvar av rasen men jag har också Maraner och Creme Legbar. Tyckte att det var roligt med blandade raser som ger olika färger på äggen från ljust beige, turkos och militärgrönt till riktigt mörkt bruna.

Vi startar med trevliga familjeveckor på Ko-lugn

Onsdag den 26 juni är det öppningsdags. Sommaren inleds med Bergslagens två familjeveckor, mitt bidrag till alla små och stora barn är att visa upp små nyfödda kycklingar, känna deras mjuka dun och gulla lite, äta pannkakor och fika. På Ko-lugn är det gott om utrymme för lek och spring.

Fram till 8 augusti är det öppet onsdagar och torsdagar klockan 11.00 – 16.00.

Välkomna till en ny Ko-lugn sommar 2017

Onsdag den 28 juni är det öppningsdags. Somamren inleds med Bergslagens två familjeveckor, mitt bidrag till dessa veckor är att visa upp små nyfödda kycklingar, känn deras mjuka dun och gulla lite.
Fram till 10 augusti är det sedan öppet onsdagar och torsdagar klockan 11.00 – 16.00. Andra tider efter överenskommelse

 

Öppningsdags

Ko-lugn börjar så smått öppna upp för säsongen. Fram till den 27 juni är det enbart efter förbeställning men från den 28 juni och fram t o m den 10 augusti är det öppet onsdagar och torsdagar klockan 11.00 – 16.00.
Vill ni komma någon annan dag så går det bra efter att ni hört av er och bokat.
Välkomna!

Ny hemsida

Jag har flyttat min hemsida, och är inte riktigt bekant med skrivande och görande med den nya. Ha överseende, det blir bättre.

Uppdaterad hemsida

Min hemsidas version hade gått ur tiden, därför har jag haft problem med att hålla den aktuell. Jag har nu fått hjälp med att omarbeta så nu skall det funka igen, hoppas jag. Titta in i kalendariet, där ligger nu aktuella teman för mina ”Ko-lugna kvällar”.

Ko-lugna visor

Ikväll är sista Ko-lugna kvällen för i år. Sven Eriksson från Bredsjö kulturkooperativ kommer för att framföra visor. Regnet faller ner och om det inte ger sig så sitter vi inomhus, det blir en fin kväll, vilket som. Välkomna!

Clownen ”Bla-bla”

Dags för clownbesök på Ko-lugn. På de Ko-lugna kvällarna gäller entré, 100 kr.
Eftersom jag kan tänka mig att clownbesöket även kommer att locka barn så har jag denna kväll ett speciellt ”barnpris” om 50 kr, fika ingår för alla och glass till barnen.

Ko-lugna kvällar 2012

Från lördag den 30 juni och fram till söndag den 6 augusti är det öppet alla dagar på Ko-lugn, klockan 14.00 – 20.00. 

Varje tisdag med början klockan 18.00 kommer det att hända något ”särskilt” som jag hoppas kan vara lockande. Jag kallar det för ”Ko-lugna kvällar” och jag vill att det skall vara just det, lite tid för avkoppling samtidigt som man bjuds på lite kultur och/eller givande samtal kring något angeläget ämne.

Den 3 juli är det premiär för sommarens ko-lugna kvällar och då inleds de med middag. Klockan 18.00 dukar jag fram rökt
fisk från Ställbergs rökeri, grönsaker, såser och nybakat bröd. Till det blir det småprat som ni gäster själva får stå för, om andan faller på. För egen del kan jag bjuda på en berättelse om företaget ”Ko-lugn” och lite tankar kring att byta spår i livet. 100 kr per person inkl maten.

Övriga ”ko-lugna” kvällar är den 10, 17, 24 och 31 juli. Hela sommarens program presenteras i sin helhet bakom fliken ”kalendarium”. 

Entré på de ko-lugna kvällarna är 100 kr per person och inkluderar alltid någon form av förtäring, ingen föranmälan.


Varmt välkomna